Automatic translation:                  
25/11/2008

Nog geen vaste plaats

Wat nu ?

Wat gaat er nu juist gebeuren met de mensen die in de 'reservegroep' zitten
en die dus nog geen vaste plaats hebben toegewezen? Ik heb gehoord dat deze
zouden worden ingezet om nieuwe mensen aan bepaalde lijn op te leren en dat
deze reserve daarna naar order-pick zouden worden gezet tot er ergens een plaats
vrijkomt. Als dit zo moest zijn is dit dan met behoud van orginele loon van vandaag
of moet daarvoor ingeleverd worden door deze mensen ?

Site/country
Brands, Platforms, Suppliers
Deze mensen zullen inderdaad ingezet worden "ter ondersteuning". Nadien is het mogelijk dat er via insourcing bijkomende taken worden gedaan door GM mensen. Die zullen dan normaal toegewezen worden via anciënniteit. Zou zou dat er moeten uitzien (vind ik).
Het belangrijkste antwoord is evenwel dat niemand zijn loon mag verminderen door de eventuele nieuwe taak (waar dan ook) die hem wordt toegewezen. Als je zelf bepaalde zaken gaat vragen of weigeren KAN het plaatje er natuurlijk anders uitzien. Dat hangt af van jaren dienst (bescherming) welke vraag die je stelt en welke weigering natuurlijk. Maar globaal gezien kan je je loon niet verliezen door de herstructurering.
Mkg,
Rudi
Kan iemand hier nu eigenlijk eens een antwoord opgeven ipv deze topic zoals zovele topics te gebruiken om op de vakbonden hun kap te zitten, ik post da hier voor info ni voor u fustraties over de vakbonden neer te pennen want ik denk niet da ik ier een topic kan opendoen waar geen gezever staat over de vakbonden. Precies nen kindertuin
@ drdre, aub niet veralgemenen, het kan zijn dat uw vakbond niet bereikbaar was, maar ik spreek voor mijn fractie en die was wel bereikbaar, het kan zijn dat onze dect veel "bezet" was maar dit was omdat we van overal oproepen kregen!

Mkg, Wally
@drdr. zondagavond hebben ze ons inderdaad komen inlichten waar iedereen het komende jaar komt te staan .volgens mij en anderen waren de lijsten correct en eerlijk opgesteld navenant dienstjaren .natuurlijk zijn er altijd mensen die uit de boot vallen ( men kan moeilijk voor iedereen goed doen). en wat de vakbond betreft die hebben zelf altijd gezegt dat het volgens ancieniteit moest gaan .
Ik ben er vrij zeker van dat dit dan met behoud van loon is Aangezien het geen vrijwillige overplaatsing is, maar gestuurd wordt door het management Groeten
dat is se bedoeling van de baas iedereen moe maken en in zijn zakken zitten en zelf ontslag nemen en dan is die der goedkoop van af.
Het is schandalig wat er aan de gang is.
Eerst komen ze zeggen wie waar moet gaan staan en/of je moet vershiften,nog geen dag later gaat het al niet meer door.
Nu kunnen blijkbaar de mensen van den trim ons job komen afpakken en zo in de nacht blijven staan.
VAKBONDEN NATUURLIJK NERGENS TE BEKENNEN!
Je mag ze bellen,ze nemen niet eens op.
Doek dan gewoon de nacht helemaal op ipv die show te verkopen,want daar word iedereen moe van!!!

grtz

Write a comment

See the anti spam word to type (This is to avoid automated comments used to spam)Welcome

Location

Plants on the map

Topic

Brand

Union

 
Welcome/Languages/Vlaams/